Konuyla ilgili haberimizi yayınlamadan önce başkan kulüp başkanı İsa Akçay’a hatırlatmak istiyoruz. Haksızlığın ne demek olduğunu, insan başarısının nasıl hazmedilemediğinin nasıl önüne geçilmek istendiğinin öğrenmesini ve ders almasını öneriyoruz.
İşte, ben yıllardır gerek mesleki, gerek diğer konularda uğradığım haksızlık ve tehditlerin yanı sıra gazetemin ofisini Polis basması, evimi Polis araması ve dijital aletlerime el koyulmasında karşısında verdiğim mücadeleye hiç biriniz ses çıkarmaz iken, sizler şimdi bir maçta yaşanan olayları hazmedemiyorsunuz. Demekki, bugün bana ise yarın size oluyormuş..
Şunu da hatırlatmak istiyoruz. Elbetteki haklı olduğunuz konularda Ordspor için, Ordu için ne yapılması gerekiyorsa, sizlerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Ancak, maç sırasında stada fazla sayıda Polis gelmesi tedbir alması Polisin asli görevidir. Çünkü, orada meydana gelecek her hangi bir olay olursa bunun sorumlusu Polistir, o zaman Polis nerede diye tepki göstereceksiniz. Ancak, Polis de görevini yanlış yapar yetki dışına çıkarsa tepkilerinizi gösterir şikayetinizi yaparsınız.
İşte Yaşanan olaylarla ilgili başkan İsa Akçay, şu açıklamalarda bulundu :
Kulüp başkanı İsa Akçay, “Burası stadyum, gezi parkı değil, Polisler benim üzerime yürüdü” Bu kadar güvenlik tedbiri almanın talimatını kim verdi? İşimiz belli spor yapıyoruz. Bunun olduğu yerde bu kadar bilenmiş güvenlik ekibinin var olması kocaman bir soru işareti. Sayın Valiye buradan çağrı yapıyorum. Emniyet müdürü hakkında mutlaka bir soruşturma başlatması gerekiyor. Bir emniyet görevlisinin üzerindeki gömleği çıkararak yöneticiyi kavgaya davet etmesini kamu oyunun taktirine bırakıyorum. Böyle bir Polis, böyle bir yönetim olamaz. Akçay, Çevik kuvvetin stadyuma yığıldığını belirterek, burası stadyum, gezi parkı değil. Herhangi bir ayaklanma yok, futbol oynuyoruz, bu kadar polisi buraya getirmekle amacınız ne? Polisler kime hizmet ediyor? 6-7 Polis benim üzerime yürüdü diyerek tepkilerini kamu oyu ile paylaştı.
OLAYA SİYASET Mİ KARIŞTI?
MAHMUT ÖZER’E SİTEM ETTİ..
Başkan İsa Akçay konuşmasının devamında, “AKP. içindeki siyasi tartışmanın bedelini bize yükleyip üzerimize yürüyorlar ve üzerimize geliyorlar. Bu sıkıntıları yaşayacaksak, bu işin altından nasıl çıkacağız.? “ Akçay, Büyük Şehir Belediye başkanı M. Hilmi Güler’e karşı da bir cephe oluştuğunu da gündeme getirerek, AKP. içindeki sıkıntı yaşayan biri ben olmamalıyım. Milletvekili Mahmut Özer, Hilmi Güler’e karşı yapılan mücadelede sizin aranızda sıkıntı varsa bana ne. Mahmut Özer il dışından geldi. Ayrıştırmaya. Bölmeye, parçalamaya başlayarak öbür tarafa karşı durmak kimseye yakışmaz. Şehirdeki trendleri siyaset uğruna vumaya çalışmak edepsizliktir. Biz bu memlekette çok sahte kabadayı gördük. Ama hepsi ne oldu, eteklerini toplayıp gittiler. Boyunlarının ölçüsünü aldılar” diyerek adrese teslim mesajlar gönderdi ve Ordu kimliğinin önüne kimse geçemez dedi.
Bazı Ordu kulüp yöneticileri de yaptıkları ortak bir çağrıda tepkilerini gündeme getirerek “Ordumuzun ve Ordusporumuzun yanındayız! “ diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Takım | O | A | P |
O | A | P | |
1.GALATASARAY A.Ş. | 28 | 69 | 71 |
2.FENERBAHÇE A.Ş. | 27 | 67 | 65 |
3.REEDER SAMSUNSPOR | 28 | 44 | 51 |
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. | 27 | 41 | 47 |
5.İKAS EYÜPSPOR | 27 | 40 | 44 |
6.GÖZTEPE A.Ş. | 27 | 45 | 38 |
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 27 | 36 | 38 |
8.KASIMPAŞA A.Ş. | 28 | 49 | 38 |
9.TRABZONSPOR A.Ş. | 27 | 44 | 36 |
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 26 | 41 | 36 |
11.ONVO ANTALYASPOR | 28 | 32 | 36 |
12.TÜMOSAN KONYASPOR | 28 | 34 | 34 |
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 27 | 34 | 33 |
14.CORENDON ALANYASPOR | 28 | 32 | 31 |
15.NET GLOBAL SİVASSPOR | 28 | 38 | 30 |
16.SİPAY BODRUM FK | 28 | 22 | 30 |
17.BELLONA KAYSERİSPOR | 27 | 32 | 30 |
18.ATAKAŞ HATAYSPOR | 27 | 29 | 19 |
19.ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 27 | 26 | -2 |
Yorum Yazın