X
    • Ulaş Tepe resmen tahrik ediyor, bölücülük yapıyor..
    • Ulaş Tepe resmen tahrik ediyor, bölücülük yapıyor..
      Ulaş Tepe resmen tahrik ediyor, bölücülük yapıyor..
      Ekrem İmamoğlu’nun göz altına alınmasına her ne kadar karşı olsak da sakin olup, sağ duyulu olmak gerekir..Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göz altına alınmasına tepki göstererek, “Korkmuyoruz, boyun eğmiyoruz!” diyerek halkı sokağa davet ederek tahrik edici ve kışkırtıcı açıklamalarda bulundu. C. Savcıları bu konuda derhal gereğini yapmalıdır.
      19.03.2025 - 21:31
      Osman ŞAHİN
      650

      Ülkemiz gerçekten siyasi bir atmosferin içersinde bulunuyor. Ancak, il yöneticileri, mülki amirler ve  Belediye başkanları da dahil olmak üzere görevi dışına çıkmaması gerekirken Altınordu Belediye müdürü, pardon başkanı Ulaş Tepe bize değil, bazı basın mensuplarına yaptığı açıklaması ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

      Ulaş Tepe’nin görevi  yürüyüş yapmak değil, halkı tahrik etmek değil, Altınordu halkına hizmet etmek için işine bakmakltır.

      ULAŞ TEPE NE DİYOR..?

      Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanlığı,Altınordu Belediye başkanı Ulaş Tepe, çalışanlar ve genellikle CHP. yanlıları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına tepki göstermek amacıyla Altınordu ilçesinde bu akşam bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş, 19 Eylül İlkokulu önünden başlayan yürüyüşte, sık sık sloganlar atılarak, bu yürüyüşün düzenlenmesinde ön planda gelen Ulaş Tepe “Korkmuyoruz, boyun eğmiyoruz!” diye beyanatlar vererek, halkı kışkırtmaya ve bölmeye yönelik açıklamalarda bulundu.

      Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe,  İBB. Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer belediye başkanlarının gözaltına alınmasına karşı yapılan yürüyüş bu akşam iftar sonrası saat 20.oo’de yapıldı. Tepe, "Demokrasiye, adalete ve halkın iradesine sahip çıkmak için omuz omuza yürüyoruz" dedi.

      CHP. İl Başkanı Bülent Akpınar da bir açıklama yaparak milli iradeye darbe vurulduğu ve siyaseti iktidarın belirlediği sınırlar dahilinde yapmayacaklarını ifade etti..

      ULAŞ TEPE SUÇ MU İŞLİYOR?

      HALK BÖLÜNEREK,  TAHRİK EDİLMEK İSTENİYOR..

      Her ne kadar içinde bulunduğumuz ortamda henüz yargılama süreci devam ederken, siyasi parti başkanları açıklama yapsa yürüse de bir Belediye başkanın veya müdürünün yaptığı bu konuşmaları bize göre  halkı galeyana getirmek, tahrik etmek, kin ve nefret duyguları ile  bölücülük yaptığını düşünüyor ve Ulaş Tepe’nin suç işlediğini düşünüyoruz.

      C. SAVCILARI SORUŞTURMA YAPMALIDIR..

      İşte bu yapılanlar ülkenin geleceğini tehlike altına atmak, Ordu halkını kışkırtarak sokağa davet etmek, ülkenin huzurunu ve güvenini tehlike altına atmak ve bölücülüğe davet etmek demektir.

      Bu nedenle sakin olmak, adli soruşturmanın selametini beklemek için C. Savcıları bu konuda yapılan yürüyüş ve açıklamalar hakkında gerekli soruşturmayı yaparak, yasal işlem başlatmalıdır.

      Yasal ve hukuki gerekli tedbirler zamanında alınmalıdır, soruşturma yapılmalıdır ki, ülkenin güven ve huzurunun bozulması engellenmelidir.

       

       

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yurtta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

    • SüperLig Puan Durumu
      Takım O A P
        O A P
      1.GALATASARAY A.Ş. 28 69 71
      2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 67 65
      3.REEDER SAMSUNSPOR 28 44 51
      4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 41 47
      5.İKAS EYÜPSPOR 27 40 44
      6.GÖZTEPE A.Ş. 27 45 38
      7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 36 38
      8.KASIMPAŞA A.Ş. 28 49 38
      9.TRABZONSPOR A.Ş. 27 44 36
      10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 26 41 36
      11.ONVO ANTALYASPOR 28 32 36
      12.TÜMOSAN KONYASPOR 28 34 34
      13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 27 34 33
      14.CORENDON ALANYASPOR 28 32 31
      15.NET GLOBAL SİVASSPOR 28 38 30
      16.SİPAY BODRUM FK 28 22 30
      17.BELLONA KAYSERİSPOR 27 32 30
      18.ATAKAŞ HATAYSPOR 27 29 19
      19.ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 27 26 -2
      Ordu nöbetçi eczaneleri